Köpvillkor

Pris och betalning

Priserna för aktuella tjänster och varor visas inklusive moms. Betalning sker i form av faktura.

Ångerrätt

Du har rätt till att ångra ett köp under 14 dagar efter att du beställt tjänsten eller fått hem varan. I ditt meddelande måste det tydligt framgå att du ångrar dig.

Maila oss till info@hundraprocenthund.se om du har några funderingar.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen (exempelvis kurser) med ditt samtycke.

När du nyttjar din ångerrätt:

För att din ångerrätt ska gälla krävs det att du håller varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den. Om varan skulle vara skadad eller komma bort förlorar du din ångerrätt.

Tvist:

Vid en eventuell tvist följer Hundraprocent Hund Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Kurser

Anmälan till kurs är bindande och ingen avgift återbetalas om du inte ångrar köpet inom 14 dagar.

Återbud:

Du har ångerrätt i 14 dagar efter att du har anmält dig till en kurs. Om kursen startar inom 14 dagar måste din avanmälan komma innan kursens start. Om kursen startar innan du avanmäler återfår du ej avgiften.

Vi reserverar oss för felskrivningar. Vid för lågt deltagarantal kan kurser komma att ställas in. Vi kontaktar dig om någonting sker. Löptikar är välkomna på våra kurser men meddela gärna i förväg.

Vi förbehåller oss rätten att vid behov välja deltagare på kurserna vid för många anmälningar. Detta för att kurserna ska bli så bra som möjligt.

Under rådande situation med Corona-pandemin och aktuella restriktioner kan deltagarantalet att behöva ändras och anpassas.

Dagisplats och passning

Bokning av passning är bindande och ingen avgift återbetalas om du inte ångrar bokningen inom 14 dagar. Avtalade dagar är bindande och kan inte ombokas.

Självklart kan det i vissa fall finnas möjlighet att pussla om dagar i samråd med oss, men det är ingenting som utlovas.