Kurser

DREAM IT DO IT

Hundträning enligt vår filosofi:

Det vi brinner för inom hund är att hitta en kommunikation mellan hund och förare som ligger till grunden för vårt samarbete såväl inom vardagen som på träningsplanen. Vi försöker se till vilken individ hunden är för att bemöta den på bästa sätt. Det är inte alltid helt lätt med vardagslydnaden. Vi förstår att det inte alltid går som planerat men allt går att träna på. Hos oss är alla välkomna oavsett problem.

Tillit, förtroende och respekt är något som bör genomsyra relationen mellan hund och ägare. Under kurserna, speciellt de som är inom allmänlydnaden kommer vi prata om de olika begreppen och hur just du kan få verktyg för din träning. Vi är ödmjuka för all hundträning och lär oss dagligen. Ju mer vi lär oss desto mer inser vi att vi har mer kvar att lära. Vi älskar hundsporten och hundlivet – det är absolut inget vi vill vara utan.

Min kelpie har utmanat mig som förare i såväl vardagen som på träningsplanen. Tack vare henne har jag behövt utvecklas som person och lära mig att hantera känslor och mina beteenden i olika situationer för att stötta henne. Tävlingar har känts långt borta och vi hade svår i början av karriären att ens ta oss igenom den lägsta klassen. Men vi har aldrig gett upp att kämpa och den utvecklingen vi har gjort är tack vare att jag har fortsätt våga drömma om att vi kommer kunna lyckas. Våga drömma för att våga vinna. Våga drömma och våga prova även om det känns läskigt. In

Samarbete, tillit och glädje.

Det är tre ledord som ska genomsyra ett hundägande. Det ska vara roligt att äga hund och ni ska tillsammans upptäcka livet och allt därtill. Vill du skapa en god start tillsammans med din hund kan en valp- eller unghundskurs vara det rätta valet. Vill du få mer verktyg kan du senare gå en allmänlydnadskurs och därefter djupdyka i de olika hundsporternas grenar bland annat lydnad, rallylydnad, freestyle, agility och spår. Vi erbjuder också privatlektioner eller temadagar för dig som inte kan boka upp dig flera veckor i rad. Vi erbjuder kurser i såväl Knivsta som Upplands Väsby.